Om

Klas Lundin

Jag heter Klas Lundin. Född och uppvuxen i Kalmar. Efter grundskolan började jag jobba på Volvo-Kalmarverken där jag stannade till fabrikens nedläggning 1994, med undantag för ett års militärtjänstgöring och ett år på Ölands folkhögskola. På folkhögskolan upptäckte jag media och teknik vilket har följt mig hela livet.

1996 fick jag anställning på golvfabriken AB Gustaf Kähr. Några år senare läste jag in högskolekompetensen och år 2000 började jag plugga på Högskolan i Kalmar (numera Linnéuniversitetet) där jag läste Medieproduktion och journalistik. Det var tre väldigt nyttiga och lärorika år. Sedan började jag jobba på tidningen Barometern. Där stannade jag i åtta år tills Taltidningen, där jag jobbade, flyttade till Jönköping. Jag valde att inte flytta med.

Det resulterade i att jag återigen började studera, denna gång till webbprogrammerare. Jag läste under två år vid Linnéuniversitetet och har nu även en examen inom datavetenskap. Kika i min portfolio.

Förnärvarande jobbar jag på Runelandhs i Kalmar som webbadministratör.

Webbsidan använder sig av WordPress som grundstomme, samt css-ramverket Bootstrap. Temat är egenhändigt komponerat med hjälp av dessa grundstenar.

Håll till godo, eller ”Live long and prosper”!

Klas Lundin

Lämna ett svar